trainforlife

GE MIG NU!!

Är fast i skolan och hela två lektioner kvar till lunch, försov mig i morse så det han inte bli någon frukost. Ni kan ju tänka er hur hungrig jag är nu. Jag drivs till vansinne av att vara såhär hungrig. Kan inte tänka så att vara i skolan är så himmla onödigt. Om jag skulle få en stor skål med mumsiga saker som den på bilden ovan skulle jag ha hamnat i himmlen. Jag behöver mat!!

.

“When he shall die,
Take him and cut him out in little stars,
And he will make the face of heaven so fine
That all the world will be in love with night
And pay no worship to the garish sun.”

- William Shakespeare, Romeo and JulietB/A

Den här tjejen bestämmde sig att bli mer vältränad och genom att äta rätt och träna har och lyckats med sitt mål. Hon är en inspiration! Så himmla snygg, både innan och efter :)

MEGA FRUKOST

Eftersom vädret svek mig idag, fick det bli en mega frukost. Och för att vara på den säkra sidan kokade vi bären innan, vilket blev förvånansvärt gott.

Dessa bilder får det att vattnas i munnen, kanske är det bara jag eller ser inte dessa gobitar smaskiga ut. Jag tror jag har hört att man kan hälla på juice istället för vatten, så blir det lite som en nyttig glass. Men den stora frågan är ju nu om man vågar äta frysat bär? Hepatit A är ju inte det mysigaste. Men om man är nåjig kan man alltid ta vindruvor eller min favofrukt KIWI, den har till och med ett fint namn. Nu ska jag dra min fortfarande trötta ner till köket och äta lite fulkornsgröt med hallon sylt. Om ni inte provat så gör det. Myckret energi, man är mätt länge och det är gudomligt gott. 

Torsdag

Bästa sättet att starta dagen på är att promenera i solen med musik som dånar ur lurarna.