trainforlife

Kategori: Allmänt

LÖPPARLOPP

och så är det bestämmt. Mina fina kompisar och jag har bestämmt oss att ställa upp i ett lopp som kommer att hållas i maj i våran vakra stad. Att springa ett lopp har sedan i sommras stått på min redan långa bucket list. ååå jag är så taggad, så taggad att det krypper i benen på mig. Jag tror att jag älskar att springa. På tal om att springa så måste jag införskaffa mig ett par nya löpparskor, funderar på någon färgglad färg kanske?

SKOGSMULLEN

Kommit hem efter 3 timmar i skogen. Av vad som skulle vara en timmes powerwalk blev ett riktigt litet äventyr. Jag har under denna tid hunnit : gå vilse, sett 11rådjur, ramlat i en vattenpöl(damm), hetsätit mina nötbars ( eftersom jag trodde jag skulle dö i skogen) och sedan gått 1,5mil.

SÖNDAGS MORGON

Vaknade förvånsvärt tidigt för att vara jag + det faktum att det är lov. Hann med både ett yoga pass+ en joggingtur innan kl var10. Jag vet, hurtigt. Har sedan dess suttit ute i solen och läst lite böcker till skolan och börjat jobba på en presentation som jag ska ha efter lovet. Ska nu lägga skolan åt sidan och kolla på lite underbara serier. Hawaii five-0 it is!

morning-glory

Öm i hela halv kroppen efter gårdagens löprunda. För att orka med ännu en dag blir det kaffe till frukost inte det nyttigaste precis. Planerar att efter skolan svänga förbi gymmet. Vilket just nu låter som en underbar idé.

kiwihallonkokos

Avnjuter mellanmål framför mina skolböcker. Det blev ett ordentligt pass igår på gymmet. nu ska jag plugga en stund innan det blir en löprunda i skogen. har saknat min lilla skog. 

söndagaslyx

Powerwalkade hela vägen till tantgrön i Hågaby, där fick det bli lite handkrämer och dessa underbara gobitarna. Chokladen är att dö för. Nu blir det massor med plugg och förhoppnings en löpprunda ikväll så att  jag kan sova sött inatt.

broccolibiffar

Gårdagen vart en riktigt lyckad dag. Det blev först 2 timmar på gymmmet plus powerwalk dit och hem. Till lunch åt jag de godaste, broccolibiffar med majs och fetaost. mums! resten av dagen gick åt att umgås med underbara vänner och plugga. 

Hur härlig är inte den här bilden, jag skulle göra vad som helst för att få flygga iväg i ett Disney skepp. Jag skulle flyga till varmare breddgrader där solen alltid lyste och man kunde bada i havet. Jag skulle bo på mitt lilla skepp som jag hade förtöjt i en liten vik med en strand som hade den vitaste sand man kan tänka sig. Är så galet skoltrött, och det som gör det ännu värre är att jag idag inte hinner plugga eftesom jag har väldens drygaste inlämnings uppgift som ska vara inne ikväll kl 24. Det får bli en tidig morgon imorgon istället, kanske en löpprunda eller en powerwalk. Hoppas ni har haft en bättre dag än jag. 

Dröm frukosten

Just nu sitter jag på tåget påväg hem och klickar runt på olika bloggar och det ända jag hittar är massvis med bilder på underbar mat och jag som glömde att ta med färdkost. :(

goal weight

De är min målvikt- hälsosam! Jag vill verkligen hitta flytet i den hälsosamma vardagen. Att inte behöva tänka så mycket utan bara välja de nyttiga naturligt och att även hitta en balans med de lite mindre nyttiga. Att när jag väl äter de så vill jag inte behöva känna att jag måste äta upp ALLT och lite till. Jag vet att om jag fortsätter i samma riktning så kommer jag att få ett flyt i de hela.

19:46

Imorgon blir det fjällen för min del. Är så himmla yber taggad så ni skulle bara veta. Älskar snö, skidor och sol. Och enligt väderrapporter som jag kollat på så ska det vara sol och snö hela veckan och endast 3 minus. Har lyckats fixa så att jag har internet i stugan så jag kommer hinna uppdatera bloggen under veckan. Det som är tråkigt med vintern är alla stora jackor som gör en till en vandrande potatis, därför har jag snickrat ihop lite bilder som får vinter n att kännas lite lättare att klara sig igenom. 

vinter