trainforlife

Kategori: Allmänt

Förlåt att jag har varit lite "off the radar" på senaste tiden. Både haft snuskigt mycket i skolan, fick en förskräklig förskylning vilket fick mig att tröttna på allt. Men nu är jag frisk och reda för vad som helst. Jag kan stolt medela att jag för några dagar sedan sprang blodomloppet hela 1mil. Efter det blev det piknik med ICA matkassen som alla lag fick efter målgång, jag vet inte om de hade lagt i extremt goda saker eller om det bara smakade gudomligt för att vi var helt slutkörda. Men blodomloppet rekomenderar jag stort och för alla. 

Idag har det varit en försöka-plugga dag, som ni kanske föstår så gick det inte sådär jätte bra. Först fick jag abstinens och bara behövde cykla till gymmet, det var nästan inte en kotte på gymmet. Det fick bli 50min cross trainer, ben och mage. Väl hemma snorde jag ihop en lyxsallad, hallomi, avokado, squash med smält ost på och falafel. 

Är i ett enormt behov av att plugga men jag kan inte, kliar i hela kroppen så efter 2 timmars solande fick det bli en promenad i skogen, förskte mig på att vara lite YOLO men det gick väl sådär. Hittade denna söta lilla stig och bestämmde mig för att "här ska jag gå", ingen smart ide, stigen gick åt helvete in i skogen, myggor stora som getingar attackerade, det va skugga och jag var vilse. Så 1.5 h senare hittar jag en människa som kan visa mig vägen tillbaks. Fick hänga på ett gäng pensionäre, både trevliga och roliga. Nu måste jag förbreda mig för ikväll, ska möta upp några tjejkompisar innan vi drar oss vindare mot ett litet födelsedags barn. 

21 GRADER

Det galet, snuskigt, äkligt vart ute. Jag håller på att smälla av. Dumt drag att springa i långärmad grå tröja. Svettet bara ran och inget vatten inom synhåll. Nu är i alla fal törsten mättad efter en LITER vatten.

Imorgon ska det bli ännu varmare, glöm inte att dricka massor med vatten om ni ska träna, shorts och linne skadar verkligen inte. 

DRICK VATTEN OCH NJUT I SOLEN

AVOKADO/MACKA/SALT

AVOKADO, MACKA OCH SALT är världens godaste blanding, om man vill skippa mjukt bröd kan man byta ut det mot surdegs knäckebröd. Vilket är lika gott, för att hitta den perfekta avokadon ska man klämma på dem och om den känns mjuk så är den perfekt. Och eftersom jag har en dålig vana av att strö på extra salt på saker så gör jag inget undantag när det kommer till avokadon. Saltet gör det lilla extra, men kan absolut uteslutas. Nu måste jag upp och hoppa för min fot har precis somnat så pass djupt så att det kommer ta minuter att få det piggt igen. Hejsan svejs på er!SPRINGER BARA I SOLEN

Nej men det blir sjukt mycket mer motiverande att springa i vackert väder och med hög musik. Tillbringar så mycket tid som möjligt i solen, vilket har börjat ge resultat. Mina fräknar blir allt synligare och man kan nästan säga att jag börjar bli brun i ansiktet. Det blev en 7km lång joggingtur/ powerwalk/springrunda. Kunde känna mjölksyran i hela benen, så himla underbart . Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag.

OCH HIMMLEN VAR MÖRKBLÅ

Avslutade ännu en lyckad dag med en lång kvälls promenad. Hade lite otur med vädret i början, men regnskuren varade endas några minuter och jag han torka innan jag kom hem igen. Himmlen var helt otroligt vacker.

ÄCKLIGT FINT VÄDER

Startade denna äckligt fina dag men en ordentlig joggingrund. Det blev hela 6km, det va så varmt så man kunde springa i endast t-shirt. Solen är verkligten min vän idag. Ska åka till gymmet om ett tag och köra lite styrka. 

Men först ska jag avnjuta tomatsoppa i vårsolen o ch hoppas påatt bli litte brun. 

INTE MIN DAG IDAG

Idag har jag taggit mig igenom en 5km runda i mina leriga och blöta springskor, finns det något värre? 

Nej men dagen såg allt för lovande ut och solskenet bytes ut mot regn och moln. Vart är våren kan man ju undra.

Ska snart lägga ifrån mig skolan och köra ett pilatespass på min nyinköpta pilates matta.

De är så himmla underskattade. Hoppas ni har haft en bättre dag än mig än så länge. 

Bilderna nedan vissar hur jag kommer att känna på tosdag då eländet ät över.

SOV SÖTT JAG ÄR TRÖTT

Jag är helt slut i kroppen efter att både haft idrott i skolan och sedan dragit mina redan trötta ben till gymmet där jag klarade mig igenom ett lyckat pass. Det blev 35min cross, 25min springband och sedan armar och lite ben. Avsluade med lite yoga och pilates hemma. Eftersom jag ser otroligt fånig ut medans jag genomför det så åkt jag hem till mitt rum och gjorde det, men i framtiden när jag har blivit hyffsad bra kanske jag sluter gömma mig i mitt rum. Sov länge och ordentligt i natt, för imorgon kommer en ny dag.

GE MIG NU!!

Är fast i skolan och hela två lektioner kvar till lunch, försov mig i morse så det han inte bli någon frukost. Ni kan ju tänka er hur hungrig jag är nu. Jag drivs till vansinne av att vara såhär hungrig. Kan inte tänka så att vara i skolan är så himmla onödigt. Om jag skulle få en stor skål med mumsiga saker som den på bilden ovan skulle jag ha hamnat i himmlen. Jag behöver mat!!

.

“When he shall die,
Take him and cut him out in little stars,
And he will make the face of heaven so fine
That all the world will be in love with night
And pay no worship to the garish sun.”

- William Shakespeare, Romeo and JulietTorsdag

Bästa sättet att starta dagen på är att promenera i solen med musik som dånar ur lurarna.