trainforlife

Förlåt att jag har varit lite "off the radar" på senaste tiden. Både haft snuskigt mycket i skolan, fick en förskräklig förskylning vilket fick mig att tröttna på allt. Men nu är jag frisk och reda för vad som helst. Jag kan stolt medela att jag för några dagar sedan sprang blodomloppet hela 1mil. Efter det blev det piknik med ICA matkassen som alla lag fick efter målgång, jag vet inte om de hade lagt i extremt goda saker eller om det bara smakade gudomligt för att vi var helt slutkörda. Men blodomloppet rekomenderar jag stort och för alla. 

Idag har det varit en försöka-plugga dag, som ni kanske föstår så gick det inte sådär jätte bra. Först fick jag abstinens och bara behövde cykla till gymmet, det var nästan inte en kotte på gymmet. Det fick bli 50min cross trainer, ben och mage. Väl hemma snorde jag ihop en lyxsallad, hallomi, avokado, squash med smält ost på och falafel. 

Är i ett enormt behov av att plugga men jag kan inte, kliar i hela kroppen så efter 2 timmars solande fick det bli en promenad i skogen, förskte mig på att vara lite YOLO men det gick väl sådär. Hittade denna söta lilla stig och bestämmde mig för att "här ska jag gå", ingen smart ide, stigen gick åt helvete in i skogen, myggor stora som getingar attackerade, det va skugga och jag var vilse. Så 1.5 h senare hittar jag en människa som kan visa mig vägen tillbaks. Fick hänga på ett gäng pensionäre, både trevliga och roliga. Nu måste jag förbreda mig för ikväll, ska möta upp några tjejkompisar innan vi drar oss vindare mot ett litet födelsedags barn. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas