trainforlife

Hej mina så troll

Att vara tjej i dagens samhälle kan vara allt annat än lätt. (inte för att jag helre skulle vara kille) Men ständigt ställs orimliga krav på att våra kroppar ska var si och så, benen ska vara smala, magen tränad, solbränan perfekt, håret glänsande, ansiktet perfekt och ett par fina bröst är inget minus.

Något som gör mig glad är att se att trenden inom kroppskomplex har tagit en ny riktning. Ny och ny kanske den inte är men den är just nu extremt populär. Jag är glad att kunna säga att "fit is the new skinny". Gud vad glad jag blir. Och överallt överröses man av tips och recept på hur man ska vara nyttig. Allt mindre ser jag bloggar eller männsikor som genom svält försöker att få till den perfekta kroppen. 

En studie som aftonbladet gjorde i början av året runt om på olika gym va att kolla hur många av "nyårslöftarna" som stannade mer än några veckor. Och det vissar sig att allt mer fler männsikor håller fast vid sin mål om att bli nyttigare och hälsosamare. Själv tror jag att hälsohysterin kommer att hålla i sig, det har vissat sig främja både arbetsresultaten och människan psykiska välmående. Det ger också alla osäkra och missnöjad tjejer och killar en chans att nå dit de vill. Det handlar inte om att träna för att andra ska gilla en utan för att man ska få en chans och vara den bästa verisionen av sig själv. 

Ta hand om er så länge så hörs vi snart igen :)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas